PerDju – Tinneke Van Ransbeeck

Verliest gij ook alles, maar echt ALLES?

Van een wedstrijdje hardlopen, je BFF, je lange haren of die van de kat van de buren, je geheugen, de sleutels van je denkbeeldige Porsche tot soms zelfs een ieniemienie stukje van je hart? Ja?

Kom het dan zoeken in de opslagplaats PerDju!

Tinneke, een 27-jarige vrouw die enkel linkersokken draagt, is iets kwijt, maar ze weet niet wat. Ze voelt zich vooral ugh. Wanneer ze de opslagplaats Perdju binnenwandelt, blijkt al gauw dat ze niet de enige is die zich wat verloren voelt… 

PerDju is audiotheater op locatie voor iedereen vanaf 8 jaar die ooit al eens iets verloren heeft. PerDju gaat over verliezen, zoeken en het niet altijd vinden.

“Ik was meteen van mijn sokken geblazen door het all-round talent van Tinneke: haar originaliteit, vindingrijkheid, woordkunst, regisseertalent, natuurlijke performance, technische durf en oog/oor voor detail. PerDju is de heerlijkste performance voor kinderen én hun volwassen begeleiders die ik het afgelopen jaar zag.”           

– Ann Desmet, publishing director Het Geluidshuis 

Er is een lesmap beschikbaar

Bio

Tinneke Van Ransbeeck (1996) is een creatieve miljoenpoot, wonende in Brussel. Met haar masterdiploma radio (RITCS) op zak is ze klaar om te experimenteren met geluid in al haar vormen. Tinneke is stemactrice bij Ketnet en podcast -en audiotheatermaker. Ze deelt haar kennis maar al te graag als leerkracht woord en geeft radioworkshops aan kinderen. Tinneke doet alles met overgave, ook wanneer ze karaoke zingt op vrijdagavond.

Credits

PerDju is een EIGEN KWEEK productie
Creatie & Spel Tinneke Van Ransbeeck
Dramaturgie & Coaching Sofie Palmers 
Scenografie Mira Truyens 
Technische Ondersteuning Dries Lenaerts
Zakelijke Ondersteuning Lien Annicaert

Met stemmen van Koen De Graeve, Lucas Van den Eynde, Sien Eggers, Els Dottermans, Els Olaerts, Sofie Palmers, Wouter Bruneel, Lennert Coorevits, Zoë Ceulebroeck en Jef Moelans

 

Met de steun van De Vlaamse Gemeenschap
In samenwerking met Trappelend Talent
Met dank aan TAZ, Vincent Company

 

foto’s © Johanna Coenjaerts